Από το 1955 κοντά στον μαθητή.

Τα προγράμματα σπουδών μας

1. Αγγλικά για παιδιά

Στο Πρότυπο Κέντρο Ξένων Γλωσσών Μαρκοπούλου στον Βύρωνα, η εκμάθηση αγγλικών γίνεται μια συναρπαστική εμπειρία!

Από Pre Junior έως Proficiency είμαστε δίπλα σας.

Ανακαλύψτε το »

2. Γαλλικά

Προσθέστε Εδώ το Κείμενο Επικεφαλίδας σας Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Cours 1 Preparatoire Cours 2 A1 Cours 3 A2 Cours 4 B1 Cours 5 B2 Cours 6/7 C1 + C2 Μάθετε τι μπορούμε να σας προσφέρουμε Πατήστε εδώ

Ανακαλύψτε το »

3. Γερμανικά

Γερμανικά Οι μαθητές προετοιμάζονται για τις εξετάσεις για τα παρακάτω επίπεδα: DELF / DALF /SORBONNE Klasse 1 Klasse 2 Klasse 3 A1 Klasse 4 Α2 Klasse 5 Β1 Klasse 6 Β2 Klasse 7/8 C2 Οι μαθητές προετοιμάζονται για τις εξετάσεις Goethe και Κρατικού Πιστοποιητικών Γλωσσομάθειας Α1/Α2 , Β1/Β2 και C1/C2 Μάθετε τι μπορούμε να σας προσφέρουμε Πατήστε εδώ

Ανακαλύψτε το »

BUSINESS COURSES / TAILOR MADE COURSES

Καλύπτουν όλα τα επαγγέλματα και ειδικότητες αυτών και αποτελούν από μόνα τους ολοκληρωμένα ανεξάρτητα ομαδικά ή και ατομικά τμήματα. Απευθύνονται σε στελέχη επιχειρήσεων και εργαζόμενους στον Ιδιωτικό και Δημόσιο Τομέα. Στόχος είναι να μπορέσουν να δημιουργήσουν  το υπόβαθρο για να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις της δουλείας τους.

Ανακαλύψτε το »

NLP PRACTITIONERS

Είμαστε πιστοποιημένοι εκπαιδευτές Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού και οι μαθητές μας απολαμβάνουν τα οφέλη αυτής της κατάρτισης που έχουμε.

Ανακαλύψτε το »

ΘΕΡΙΝΑ ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ

Ξεκινούν τον Ιούνιο και τελειώνουν τον Ιούλιο. Η διάρκεια τους είναι 4-6 εβδομάδες και δίνει την δυνατότητα να μειωθεί ο χρόνος φοίτησης αφού καλύπτεται  η ‘Yλη ενός χρόνου σε αυτό το διάστημα .

Ανακαλύψτε το »

ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ

Τα τμήματα απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας 6-15 ετών και διδάσκονται από άριστα καταρτισμένους καθηγητές . Επίσης στο : ΤΜΗΜΑΤΑ που ξεκινούν σύντομα θα ήθελα να προσθέσουμε 1- ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ( ΕΝΑΡΞΗ 5 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ) 2- ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ(ΕΝΑΡΞΗ 5 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ) 3- ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ (ΕΝΑΡΞΗ 5 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ)

Ανακαλύψτε το »

ΤΜΗΜΑΤΑ ΜΕΛΕΤΗΣ

Γνωρίζοντας πολύ καλά τις απαιτήσεις , τις δυνατότητες και τις υποχρεώσεις των φοιτητών μας , έχουμε σχεδιάσει τμήματα ειδικά για φοιτητές.

Ανακαλύψτε το »

ΤΜΗΜΑΤΑ ΜΕΛΕΤΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Είναι τμήματα που έχουν σαν στόχο να βοηθήσουν τους μαθητές του δημοτικού να ανταπεξέλθουν στη καθημερινές απαιτήσεις του Ελληνικού σχολείου, ουσιαστικά ώστε να μην υπάρχουν κενά ,πράγμα που θα δημιουργήσει προβλήματα σε μελλοντικές τάξεις.

Ανακαλύψτε το »

ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ IELTS / TOEIC

Τμήματα IELTS / TOEIC • IELTS – απαραίτητο πιστοποιητικό για την εισαγωγή σε Πανεπιστήμια του εξωτερικού ως αποδεικτικό επιπέδου γλώσσας την δεδομένη χρονική στιγμή . Η χρονική διάρκεια κυμαίνεται από 20-60 ώρες ανάλογα με το επίπεδο της Αγγλικής γλώσσας που απαιτείται. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι κάθε πανεπιστήμιο θέτει το δικό του βαθμό εισδοχής . • TOEIC – ένα πιστοποιητικό που ζητείται από κάποιους οργανισμούς η ιδιώτες για την πρόσληψη εργαζομένων . Η χρονική διάρκεια κυμαίνεται από 10-62 ώρες ανάλογα με το επίπεδο γλώσσας που απαιτείται

Ανακαλύψτε το »

ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΣΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Αυτά έχουν ως στόχο την προετοιμασία των μαθητών για την εισαγωγή τους σε Πανεπιστήμια του Εξωτερικού ή την προετοιμασία Πτυχιούχων που ενδιαφέρονται να κάνουν το Μεταπτυχιακό τους σε Πανεπιστήμιο του Εξωτερικού.

Ανακαλύψτε το »